Túrák vízi ösvényeken

Kiscsoportos, tematikus túráinkon, kiemelt figyelmet fordítunk az ember és a természet kapcsolatára, és egy-egy helyi érdekesség bemutatására. Az állva evezés kivételes lehetőség a vízzel, ezen keresztül a természettel való közvetlen kapcsolatteremtésre. Túráinkon törekszünk az ismeretterjesztésre, arra, hogy az evezés mellett a hellyel is kapcsolatot teremtsünk. 

Kis létszámmal túrázunk, hogy egymásra is figyelhessünk közben, és a természetet se terheljük túlzottan jelenlétünkkel. Túráinkon jó eséllyel lelhetsz hasonló érdeklődésű új barátokra is! Kattints a célpontjainkra, és Ismerkedj meg jelenlegi helyszíneinkkel, majd válassz az elérhető időpontok közül a túranaptárból itt!

Amennyiben nem találsz magadnak megfelelő időpontot, írj nekünk a kazai@szupisup.hu címre, és javasolj Neked megfelelőt!

Kérheted privát programként, ha barátaiddal, vagy kollégáiddal szeretnél egy jó programot! Ez esetben kattints ide.

A túrahelyszínek körét folyamatosan bővítjük, az újabb felfedezéseink függvényében.

A Budapesthez közeli helyszínek alkalmasak egy munka utáni, pár órás hétköznap esti lazításra. A vidéki helyszínekre szervezett túráknál egy egész napos elfoglaltsággal kalkulálhatsz, ezért ezeket általában hétvégéken bonyolítjuk.  Kérhetsz egyéni időpontot is!

Az egyes túracélpontoknál jelezzük, hogy milyen tudásszint mellett ajánlott. Legtöbb túránkon részt szoktak venni olyanok is, akik először állnak deszkán. Stabil deszkáinkon átlagosan 15 perc alatt biztonsággal megállnak a kezdő evezősök is. Gyerekek, szülői felügyelettel szintén állandó résztvevői a vízi sétáinknak.

A legtöbb helyen lehetőség van „csobbanni”, strandolni is, de előre jelezzük, ha valamiért mégsem.

A találkozási pont megközelítése egyénileg történik, de segítünk, hogy összeálljanak telekocsis társaságok.

Megtetszett valamelyik túra, de nem találtál számodra megfelelő időpontot? Javasolj egyet! Magánprogramként szeretnéd saját társaságoddal? Új helyszínt próbálnál? Mindhárom esetben vedd fel velünk a kapcsolatot a kazai@szupisup.hu címen!

A túranaptárat, és az online jelentkezési felületet itt találod!

Scroll to Top