Kiscsoportos, tematikus túráinkon, kiemelt figyelmet fordítunk az ember és a természet kapcsolatára, és egy-egy helyi érdekesség bemutatására. Az állva evezés kivételes lehetőség a vízzel, ezen keresztül a természettel való közvetlen kapcsolatteremtésre.

Jelenleg, elsősorban Budapesthez közeli helyszíneket látogatunk, melyek egyfajta tematikus „vízi sétákra” és felfedezésre csábítanak, kuriózumként szolgálnak egy ilyen nagyváros közvetlen környezetében. A túrákon egyedülálló szemszögből nézheted meg az egyébként rejtett helyszíneket és számos érdekességet is megtudhatsz róluk. A túrák kiinduló pontjai általában tömegközlekedéssel, vagy kerékpárral és autóval is megközelíthetők.

A túrákon azok tudnak részt venni, akik rendelkeznek vízbiztonsággal, és állva evezési tapasztalattal, no és persze mentőmellénnyel. Tudni kell biztonsággal megállni a deszkán és evezve haladni! A túrákon 18 év alattiak csak szülői felügyelettel vehetnek részt!

Előre jelezzük, ha a túrákon lehetőség van „csobbanni”, strandolni is, de vedd figyelembe, hogy nem minden helyszínen van mód erre.

Scroll to Top