SUP bérlés

Miért válassz minket?

1. Gyors foglalás felesleges körök nélkül, akár házhozszállítással

A honlapon a dátum megadását követően azonnal látod, hogy van-e szabad felszerelés a kívánt napokon, és egyből le is foglalhatod. A foglalásnál minden részletet megadhatsz, bejelölheted, hogy hol szeretnéd átvenni és leadni a felszerelést, valamint választhatsz egyéb kiegészítőket (mentőmellény, vízhatlan zsák stb.) is.

2. Ott evezel, ahol szeretnél

Mi nem vagyunk vízparthoz kötve, így csak átadjuk a kívánt felszerelést, amit vihetsz magaddal akár hosszabb nyaralásra belföldre, vagy külföldre is. Persze, mivel mi is rendszeresen túrázunk, szívesen adunk evezési tippeket, de itt meg is nézhetsz néhányat. Jelenleg, Érden és Budapesten több helyszínen is átvehetők a megrendelt felszerelések.

3. Rugalmas és kedvező árazás

Tekintve, hogy vízparti infrastruktúrát nem tartunk fenn, így a vízparti kölcsönzés árának töredékéért juthat bárki, jó minőségű felszerelésekhez. Kauciós rendszerünket is sávosan alakítottuk ki, hogy akár családok, akár nagyobb társaságok számára se legyen óriási kiadás egyszerre. Árainkat itt tudod böngészni.

4. Ügyfélközpontú kiszolgálás

Sokféle helyzetet megoldottunk már. Mivel mi magunk is evezünk, és rendszeresen vezetünk túrákat is, így szívesen adunk a felszerelések mellé tanácsokat, vagy evezési tippeket is. Kérdezzetek bátran!

FELFÚJHATÓ SUP

SUP-jaink mind ún. „all round” középkategóriás, felfújható deszkák. Mindegyikhez tartozik méretre állítható evező, pumpa, szkeg (uszony), leash (szökésgátló/póráz), melyek a kölcsönzési díjban benne foglaltatnak.

Összecsomagolt állapotban a táska méretei: hossz: 90cm, szélesség: 40cm, magasság: 20cm.

sup_termek_foto
Scroll to Top