Mi felkészültünk a nyárra!

Tömény vadregény…

Vezetett SUP túrák, változatos helyszíneken, egész júniusban!

A megszokott minőséggel, idén új és régi bevált helyszínekkel is várunk, ha kiscsoportos, minőségi vízi sétákra vágysz. A júniusi program különösen változatosra sikerült.

A kínált helyszíneket túravezető szemmel járjuk be, ezért garantálni tudjuk, hogy kis tapasztalattal is bejárhatók, miközben bárki a „vizek vándorának” érezheti magát. A helyszíneket tágabb értelemben is megismerhetitek, mert fontosnak tartjuk, hogy az evezés élményén kívül átadjunk valamit a hely történelméről, jellegzetességeiről is. Egymástól is sokat tanulunk, mert egymásra is figyelünk, így bárki szerezhet új barátokat is a túrákon.

Épp akkor ballagáson, vagy fesztiválon leszel…? Semmi gond, ha nem jó a dátum, vagy akár más helyszínt javasolnál, csak írj, és megszervezzük.

Rendszeresen szervezünk céges, vagy egyéb egyéni túrákat is, így ha kollégáiddal szeretnél egy rendhagyó csapatépítést, vagy kiruccanást, keress bátran.

Ha pedig semmi szükséged túravezetőre, de nincs elég SUP felszerelésed, bérelj kényelmesen, online, őrülten olcsón, vízparti kötöttségek nélkül!

Scroll to Top