Új eszközzel bővült kölcsönzői kínálatunk! Megláttuk, lenyűgözött és beleszerettünk… A SUP-oknál is alkalmazott ún. „drop stitch” technológiával készült evezős csónakok forradalmi változást hoznak a felfújható kenuk és kajakok világába. Ezzel ugyanis sokkal praktikusabbá válnak ezek az eszközök is, mivel könnyebb kezelhetőségük révén egyszerűbben szállíthatók, tárolhatók, miközben az evezési élményt is fokozzák.

A vízen nagyon jó a stabilitása, nincs billegés és borulásveszély, mint a hagyományos kenuk, csónakok esetében. Ez köszönhető annak, hogy a hajó alja teljesen sima, mint egy SUP deszkának, miközben az orr rész „V” alakot formáz a jobb haladás érdekében. A menettartást két kivehető szkeggel fokozhatjuk, de nyugodt vízen ezek nélkül is elboldogulhatunk, evezőkkel való kormányzással.

A csomag természetesen méretesebb, mint egy SUP esetében, de ahhoz képest, hogy három ember is használhatja, arányaiban nem sokkal nagyobb. Az emelgetése ugyan egy ember számára is megoldható, de azért nem árt, ha van segítség hozzá, mert ennél a változatnál közel 25 kg-ot kell mozgatni. Ennél a kategóriánál már adhatott volna a gyártó gurulós táskát is, de igaz akkor a csomag mérete nőne , és annál több helyet foglalna mondjuk egy autó csomagtartójában.

A kölcsönzés feltételeiről az Árak menüpontban tájékozódhattok, kölcsönözni pedig a szokásos módon a Kölcsönzés menüpontban tudtok.

Jó evezést!

Scroll to Top