Imádok kölcsönözni! Kölcsönöztem már fűnyírót,  utánfutót, vésőgépet, evezőpadot, dvd-t, kajakot, szőnyegtisztítót stb., stb….

Vannak azok a helyzetek, amikor vásárolsz, mert az a racionális, és vannak azok, amikor kölcsönzöl. Csak találni kell megfelelő kölcsönzőt…

A kölcsönzés azt az érzést nyújtja számomra, hogy mindent csak akkor használok, amikor igazán szükségem van rá. Így olyan dolgokat is ki tudok próbálni, amelyeket egyébként nem akarok megvásárolni, vagy nem is lenne rá esélyem.

Így indult a SUP-os történetünk is. Eljött az az időszak, amikor valami vadregényesebbre vágytunk.  Olyan lehetőségre, ahol nem kell helyhez kötötten bérelnünk, és a magunk urai lehetünk. Tekintve, hogy ez a fajta kölcsönzés még nem olyan kiforrott, ezért tanulva a saját tapasztalatainkból, létrehoztuk a saját kölcsönzőnket. Itt olyan állószörföket kínálunk, amelyek kiváló minőséget képviselnek, és nem kell hajmeresztő árakon adni őket. Így minél többen kipróbálhatják. Ráadásul, akár egy egész hétre is kivehetők, így nem csak nyaralás alkalmával, de a hétköznapokon is megéri, hogy naponta egy-egy órát valahol vízre szálljatok.

Hogy miért jó még a kölcsönzés? Azért, mert ez is egy környezetbarát megoldás a minél nagyobb fogyasztásra épülő világunkban.  Sajnos, a SUP-ok gyártása is környezetterheléssel jár, ezért ebből is jó, ha tudatosan csak annyit fogyasztunk, amennyire valóban szükség van.

Szóval, van amikor megveszed, és van amikor kölcsönzöd…

Ez utóbbi esetben is várunk szeretettel a Szupi Sup-nál!

Scroll to Top